Sloots Projectinrichting verzorgt uw stoffering

Sloots Projectinrichting is specialist op het gebied van stoffering vanuit Zwolle. Als het om stofferen gaat, bieden wij enkel kwaliteitsgordijnen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Deze leveren we zowel aan particulieren als bedrijven. Het is dan ook niet voor niets dat kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit bij ons voorop staan

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden u eindeloos veel keuze tussen verschillende typen gordijnen. Zo leveren we producten van diverse topmerken als Linea Terra en House of Happiness. Deze merken staan voor kwaliteit en creativiteit en vervaardigen enkel artikelen waar u blij van wordt. Bovendien kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren, zodat er altijd wel een passende tussen zit die perfect aansluit bij uw interieurinrichting. Denk bijvoorbeeld aan vitrages, inbetweens, overgordijnen, separatiegordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plisségordijnen, rolgordijnen, lamellen en raamfolie. Tevens bieden wij een uitgebreid scala aan zonweringsproducten van gerenommeerde fabrikanten. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan we u graag bij met advies. We nodigen u daarom allereerst uit voor een intakegesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Hierna zetten we alle voor- en nadelen op een rijtje, zodat u vervolgens met zekerheid uw definitieve keuze kunt maken.

Leveren én plaatsen

Het opmeten en installeren van de raambekleding is een vak op zich. Hiervoor komen wij eveneens eerst bij u thuis langs. Zo kunt u bij ons niet alleen gordijnen kopen, we kunnen evengoed gordijnen plaatsen. Waar vloerbedekking ooit onze eerste liefde was, wordt stoffering steeds meer onze passie. Eventueel kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten rails en bekleding in de vorm van kussens, spreien en tafelkleden op maat.

Maak een afspraak met Sloots Projectinrichting uit Zwolle door te bellen naar 085-2083732. Meer informatie kunt u opvragen via het contactformulier. Wij verzorgen met genoegen uw raambekleding.