Wat is nou een interieur zonder raamstoffering? Wij bij Sloots Projectinrichting bieden u een ruim assortiment aan raamdecoratie vanuit Zwolle en helpen u graag bij de keuze voor de perfecte zonwering.

Of het nou gaat om prachtige plissés, functionele jaloeziën, trendy houten lamellen of gewoon gordijnen. Wij komen bij u langs en nemen u de zorg uit handen.

Bij ons vindt u overigens ook brandvertragende gordijnstoffen, heel belangrijk voor onder andere zorginstellingen.

Diverse soorten raamdecoratie voor project- en woninginrichting

Ons bedrijf is onder meer ontstaan vanuit een passie voor interieur, daardoor blijven wij graag op de hoogte van de laatste interieurtrends.

Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor diverse soorten raambekleding die geschikt zijn voor allerlei toepassingen. Zoekt u bijvoorbeeld naar de perfecte oplossing voor uw ramen? Of bent u op zoek naar een prachtige gordijnstof voor in uw woning? Denk bijvoorbeeld aan vitrage, inbetweens, weefstoffen, overgordijnen en verduisterende gordijnen? Rolgordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen, maar ook montage van de roede en/of rail behoren evengoed tot de mogelijkheden. Op al onze stoffen en systemen geven we uiteraard garantie.

Zonwering

U wordt wakker en met 1 druk op de knop gaan alle automatisch open. U bent aan het werk op kantoor en met één druk op de wandschakelaar bewegen de zonwering omhoog of omlaag, ook dit bieden wij aan. Sterker, het is de toekomst van de raamstoffering!

In onze uitgebreide showroom geven wij u graag advies over alle mogelijkheden. Daarna komen wij langs om alles na te meten, zo weten wij zeker dat we de juiste maten hebben voor de assemblage.

Wij staan namelijk niet alleen het adres om uw raambekleding te kopen, maar tevens voor het opmeten en monteren ervan.

Wilt u een afspraak maken met interieurspecialist Sloots Projectinrichting uit Zwolle? Bel naar 085 – 007 43 01. Via het contactformulier kunt u eventueel meer informatie opvragen. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit!