Uiteenlopende vloeren bij Sloots Projectinrichting

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wij bij Sloots Projectinrichting bieden u een ruim assortiment aan vloeren vanuit Zwolle en helpen u graag bij de keuze voor uw vloerbedekking. Projectvloeren en woonvloeren zijn immers onze grote liefde. Bij ons vindt u overigens enkel kwaliteitsvloeren die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.

Diverse soorten voor project- en woninginrichting

Ons bedrijf is onder meer ontstaan vanuit een passie voor interieur en vanuit een liefde voor vloeren. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor diverse soorten vloeren die geschikt zijn voor allerlei toepassingen. Zoekt u bijvoorbeeld naar de perfecte vloer voor uw organisatie? Of bent u op zoek naar een droomvloer voor in uw woning? Dankzij ons enorme netwerk kunnen we in principe alles voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan ondervloeren, textiel vloeren als tapijt en tapijttegels, houten vloeren in de vorm van vaste vloeren en zwevende vloeren, synthetische vloeren zoals vinyl, PVC en linoleum, en elastische vloeren. LVT-planken en gietvloeren behoren evengoed tot de mogelijkheden. Op al onze vloerbedekkingen geven we 10 jaar garantie.

Vloeren leggen en renoveren

Een vloer laten leggen kunt u eveneens zorgeloos aan ons overlaten. Wij staan namelijk niet alleen het adres om uw vloer te kopen, maar tevens voor het plaatsen ervan. Het leveren en verlijmen van vloerbedekking zijn werkzaamheden waarmee wij wekelijks bezig zijn. Het leggen van vloeren is een vak apart, vandaar wat we u aanraden om hiervoor een professional als Sloots Projectinrichting in te schakelen. Desgewenst kunnen we zelfs uw bestaande vloer renoveren. Bovendien voorzien we u in elke situatie van passend advies. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Wilt u een afspraak maken met vloerenspecialist Sloots Projectinrichting uit Zwolle? Bel naar 085-2083732. Via het contactformulier kunt u eventueel meer informatie opvragen. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit!